Nerashtasit në Danimarkë si çdo të shtunë takohen në klubin e tyre në Ballerup, sonte para zgjedhejve, ata kanë lëshuar në Facebook mesazhin ku përkrahin unanimisht Amir Elezin për deputet dhe Lëvizjen BESA në Nerasht.

Një grup i të rinjëve gjatë gjithë fushatës kanë bërë aktivitete dhe apel nëpër klubet e fshatrave tjera së komunës Tearcës në Danimarkë që familjarët e tyre të përkrahin Amirin dhe Lëvizjen BESA në njësinë zgjedhore 6.

“Ju bëjmë thirrje familjarëve në vendlindje që unanimisht të perkrahet Dr. AMIR ELEZI – Levizja BESA. Suksese Amirit.” thonë nga klubi.

Mbështetja nga Danimarka nuk mungon edhe fizikisht, një autobus ka nisë nga Danimarka dhe arrinë nesër në Nerasht ora 10 në mëngjes.

 

Powered by moviekillers.com