Lajmet e fundit

Avokati i Popullit: I burgosuri nga Nerashti nuk është rrëzuar, por është keqtrajtuar

Rasti me të burgosurin nga Nerashti i Tetovës në burgun e Shtipit ka alarmuar institucionet të cilat dyshojnë se ai është keqtrajtuar dhe jo vet-lënduar, transmeton Alsat-M. Inspektorët nga Drejtoria dhe përfaqësues të Avokatit të Popullit dje kanë qenë në burg dhe dyshojnë se ai është keqtrajtuar. Memeti dyshon në dy skenarë. Ose e kanë […]

Shfleto të gjithë lajmet

Powered by moviekillers.com